Skip to content

Η εταιρεία Κορδονούλης

ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καυσόξυλα Κορδονούλης

Η εταιρεία μας αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο των δασικών προϊόντων στην Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, παρέχοντας στεγνά καυσόξυλα από οξιά και δρυ, για όλες τις οικιακές ή επαγγελματικές χρήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΡΔΟΝΟΥΛΗΣ

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η πολυετή εμπειρία των στελεχών και του προσωπικού της εταιρείας, μας καθιστούν εξαιρετικό γνώστη των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, γεγονός που συντελεί στο χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης που διατηρείται στο πέρασμα του χρόνου.

Ποιότητα

Καυσόξυλα από οξιά και δρυ, υψηλής θερμικής απόδοσης, στεγνά και χωρίς σκασίματα.

Εξυπηρέτηση

Άριστη εξυπηρέτηση επικεντρωμένη στις ανάγκες και την ικανοποίηση του πελάτη.

Ταχύτητα

Άμεση παράδοση δασικών προϊόντων εντός 48 ωρών, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας.

Οικονομία

Τιμολογιακή πολιτική πάντα με γνώμονα την ανταγωνιστικότητα στην αγορά καυσόξυλων.

100% Ελληνικά

Τα δασικά προϊόντα προέρχονται από την περιοχή της Πιερίας και γενικά την ελληνική επικράτεια.

Εμπειρία

Η μακρόχρονη πείρα μας βοηθάει να παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις.

Επιδότηση θέρμανσης θα δικαιούνται, όπως και πέρυσι, και οι καταναλωτές που έχουν την κύρια κατοικία τους σε ορεινές περιοχές με λιγότερους από 2500 κατοίκους και χρησιμοποιούν καυσόξυλα.

Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων για την καταβολή του επιδόματος θα γίνει μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ «myΘΕΡΜΑΝΣΗ».

Τα εισοδηματικά κριτήρια θα αυξηθούν σημαντικά με στόχο να καλυφθεί σημαντικός αριθμός νοικοκυριών και ιδιαίτερα να μπορεί να ενταχθεί και η λεγόμενη μεσαία τάξη. Ειδικά για οικογένειες με παιδιά, τα ποσά θα αυξηθούν σημαντικά καθώς η προσαύξηση για κάθε παιδί μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 4.000 από 2.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας της μείωσης 20% με 30% που κατέγραψαν τα εισοδήματα λόγω της πανδημίας φέτος ήταν αναμενόμενο να αυξηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης. 

ΚΟΡΔΟΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δασικά προϊόντα Πιερίας

Η εταιρεία Κορδονούλης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, τόσο σε χονδρική όσο και λιανική πώληση, αποτελώντας τη σίγουρη επιλογή στο χώρο των Δασικών Προϊόντων στην Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.

Ο στόλος μας περιλαμβάνει 5 οχήματα διαφορετικών δυνατοτήτων και ποικίλης χωρητικότητας δασικών προϊόντων, 1 μάντρα εργασίας και αποθήκευσης 7 στρεμμάτων, εκπαιδευμένο προσωπικό και στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν σε ποιοτικά προϊόντα, προσιτές τιμές και άμεση παράδοση παραγγελίας.

Ζητήστε μας προσφορά

Καλέστε μας ή στείλτε ηλεκτρονικά το μήνυμά σας σχετικά με την παραγγελία δασικών προϊόντων που επιθυμείτε και σύντομα θα απολαμβάνετε τη ζεστασιά του σαλονιού σας με ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης.

ή καλέστε στο: 23510.30120
6971.894.558